-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12000 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

مقدار گناه ترك نماز صبح براي دختري يازده ساله كه در نمازش كوتاهي ميكند، چيست؟ و آيا گناه آن به پاي پدر و مادر است يا خود او؟

اگر انسان از روي عمد نماز را ترك كند، جايگاهش جهنم خواهد بود ولي اگر از روي عللي (طـَه،124; مدثر، 40ـ43; مريم،59) ديگر مانند فراموشي، خواب ماندن، و مانند آنها باشد كه به نوعي مقصّر بودن شخص را نرساند،

خداوند از گناه آن شخص گذشته و در قيامت آن را ميبخشد. بنابراين، لازم است انسان هميشه مواظب انجام دادن دستورات الهي در زندگي باشد. البته، انسان تازه بالغ ممكن است از روي عواملي چون آگاهي كافي نداشتن و امثال آن در انجام نماز و روزه كوتاهي داشته باشد كه در صورت طلب بخشش و مداومت بر انجام امر الهي، خداوند نيز او را ميبخشد.

از باب امر به معروف و نهي از منكر، براي همه لازم است كه ديگران را به ويژه اطرافيان و نزديكان و دوستان را به كارهاي خوب آگاهي داده و تشويقشان كرد، و از كارهاي ناپسنديده دور از شأن كرد و در راستاي همين امر، بر پدر و مادر نيز تكليف است كه بچههاي خودشان را به كارهاي معروف امر كرده و آنان را از كارهاي زشت بازدارند نماز نيز يكي از اعمال حسنه و واجبي است كه پدر و مادر از ابتدا بايستي ذهن بچهها را به آن آشنا كنند. بنابراين اگر فرزند به خاطر غفلت و بيتوجهي والدين به نماز و امثال آن كم اهميت باشند نزد خداوند مقصّر شناخته خواهند شد. بالاخره، اگر فرزند به راهنمايي والدين گوش نسپارد، خودش مسئول است هر چند وظيفه راهنمايي والدين، در هر زمان و مكاني كه شرايط پذيرش نصيحت فراهم شد، سر جاي خود محفوظ و باقي است.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.